Saturday, 22nd June 2024
Standard

10 Smokey Eye Ιδέες από διασημότητες για ένα δραματικό αποτέλεσμα

Προσπαθώντας να βρείτε αυτό το καλύτερο στυλ μακιγιάζ ματιών, που μπορείτε να φορέσετε σε πάρτι και άλλα άγρια ​​ή funky μέρη; Λοιπόν, είμαστε εδώ για να σας δώσουμε την πιο βέλτιστη ιδέα – τα Smokey Eyes φαίνονται! Είναι αισθησιακό, ελκυστικό και δραματικό. Αρκετά για να σας δώσουμε το άθικτο αλλά σίγουρο μέρος του κόμματος! Ποια είναι η εγγύηση που θα λειτουργήσει η εμφάνιση; Οι διασημότητες των καπνιστών ματιών μας είναι αυτές που θέτουν αυτή την τολμηρή τάση και φαίνεται τόσο θαυμάσια, ότι συνεχίζουν να φορούν το βλέμμα μέχρι την ημερομηνία.
[Επίσης, διαβάστε: Η τάση Smokey Brow είναι τώρα στη μόδα]

Συμβουλές καπνιστών ματιών
Πώς να πάρετε τα ζεστά καπνιστά μάτια σαν τις αγαπημένες σας διασημότητες; Έχουμε κάποιες ιδέες για να σας βοηθήσουμε να καρφώσετε αυτή την τολμηρή και δραματική εμφάνιση. Τα παρακάτω είναι μερικές ιδέες καπνιστών ματιών που χρησιμοποιούν οι ίδιοι οι Bollywood Divas –
Δημιουργήστε μεγαλύτερα μάτια
Όλοι γνωρίζουμε ότι τα κορίτσια με τα μάτια είναι αυτά που σχεδόν όλοι πέφτουν. Έτσι, πρέπει να στόχο να φτάσετε στα μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο τολμηρά για να μεταφέρετε πραγματικά τα κατάλληλα smokey μάτια φαίνονται.
Πώς να το κάνετε αυτό; Κάντε τα μικρά μάτια σας να φαίνονται μεγαλύτερα από τις γραμμές ζωγραφικής στις εξωτερικές γωνίες των καπακιών των ματιών σας και μετακινώντας προς τα πάνω στο οστό των φρυδιών σας.

Αναμείξτε το χρώμα
Για να επιτύχετε αυτό το σωστό και αποτελεσματικό καπνιστό βλέμμα, πρέπει να εργαστείτε με διαφορετικές αποχρώσεις των βλεφάρων για να γεμίσετε τα τμήματα των ματιών σας. Στη συνέχεια, με μια βούρτσα ή τα δάχτυλά σας αναμειγνύονται στα χρώματα, έτσι ώστε να συνδυάζονται.

Φέρτε τα μάτια σας πιο κοντά ή μακρύτερα
Εάν η απόσταση μεταξύ των ματιών σας είναι μικρότερη από το πλάτος ενός από τα μάτια σας, έχετε κοντά τα μάτια. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να εργαστείτε για να κάνετε τα μάτια σας να φαίνονται λίγο πιο μακριά. Το αντίστροφο ισχύει για τα κορίτσια με μεγάλα μάτια.

Για να φτιάξετε μεγάλα μάτια, λίγο λιγότερο μακριά, εφαρμόστε πολύ προσεκτικά πολλά από το χρώμα προς την περιοχή της μύτης σας. Από την άλλη πλευρά, για να δημιουργήσετε την επίδραση των ευρύτερων ματιών που χρειάζεστε για να μάθετε την τεχνική των καπνιστών ματιών σχήματος V.

Τραβήξτε τα βλέφαρά σας
Βάλτε το μαύρο eyeliner στη γραμμή βλεφαρίδων και το κηλιδώστε με ένα βαμβάκι. Με τη βοήθεια της γκρίζας λυχνίας, τραβήξτε μια γραμμή πάνω από την κορυφή του ματιού σας. Χρησιμοποιώντας ελαφριά εγκεφαλικά επεισόδια με μίγμα βούρτσας σκιάς ματιών στην επένδυση, φροντίζοντας να αφήσετε κάποια περιοχή ανάμεσα στο οστό του φρυδιού και τη σκούρα σκιά.
[SC: MediaD]

Εισαγωγικά για καπνιστά μάτια
Εφαρμόστε το σκούρο eyeliner σας στο περίγραμμα των εισαγωγικών και, στη συνέχεια, ανακατέψτε το με μια βούρτσα σκιών ματιών. Στερεώστε τα μάτια σας για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Για κορίτσια με ευρύτερα μάτια, κάντε τα εισαγωγικά στην εσωτερική γωνία των ματιών σας. Και για τα κορίτσια με πιο κοντά μάτια, πρέπει να κάνετε τα σημάδια στην εξωτερική σας γωνία.
Έτσι, αυτές ήταν μερικές τεχνικές στις οποίες μπορεί να δημιουργηθεί το φαινόμενο Smokey Eye. Αλλά ποιες ηθοποιούς αθλούν αυτό το βλέμμα; Και από ποιες μπορείτε να πάρετε κάποιες εμπνευσμένες ιδέες; Ας δούμε!
Στη συνέχεια παρέχονται 5 celebs Bollywood που φορούν το Smokey Eye Look υπέροχα –
1. Kareena Kapoor
Αυτή είναι η εκπληκτική getup kareena που μεταφέρθηκε στο Bajrangi Bhaijaan. Φορούσε βασικά πρότυπα σύνολα και έδεσε τα μαλλιά της σε ένα βρώμικο πλέγμα. Αλλά η εμφάνισή της ήταν ακόμα να σκοτώσει μόνο λόγω του θεαματικού μακιγιάζ του καπνού.

2. Rani Mukherji
Κοιτάζοντας το πρόσωπο του Rani, η εστίασή σας είναι αμέσως ελκυσμένη στα μάτια της. Είναι τότε που αρχίζετε να παρατηρείτε το γυμνό κραγιόν, το λεπτό μακιγιάζ και τα ισιωμένα μαλλιά.

3. Anushka Sharma
Έθεσε για τη Vogue σε ένα εκπληκτικό κόκκινο φόρεμα και με το μακιγιάζ Smokey Eyes. Με τα μαλλιά της στη μία πλευρά και τα μικρά σκουλαρίκια, όλη η προσοχή πηγαίνει προς τα μάτια της.

4. Deepika Padukone
Αγαπάμε πώς η Deepika επέλεξε να συνδυάσει τα καπνιστά μάτια της. Με ένα βαρύ κολιέ και για να το ξεπεράσει από κάποιο έντονο κόκκινο κραγιόν.

5. Priyanka Chopra
Γυμνό κραγιόν, κρέμονται μακριά σκουλαρίκια, χρυσή μπλούζα, παχιά κλειδαριές. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η Priyanka επέλεξε να μεταφέρει το μακιγιάζ της Smokey Eyes. Απλή, τυποποιημένη και όμορφη.

Εμπνευστείτε από την εμφάνιση αυτών των divas και βρείτε μια ματιά που σας ταιριάζει καλύτερα. Και το καλύτερο μέρος είναι ανεξάρτητα από το τι φοράτε, είναι μόνο το δραματικό σας μακιγιάζ καπνιστών ματιών που θα γυρίσει όλα τα κεφάλια και θα σας κάνει το κέντρο έλξης.
Πηγή εικόνων: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.