Sunday, 5th May 2024
Standard

Τα μεγαλύτερα σχέδια για τα παπούτσια του 2022 όλοι θα δουν οπουδήποτε

από τα εκπληκτικά χοντρά σανδάλια από το μοτίβο του περασμένου έτους έως τα αρχιτεκτονικά τακούνια, θα ελπίζετε ότι αρκεί για να μεγιστοποιήσετε το στυλ σας για την επόμενη άνοιξη. Δεν έχουν αλλάξει πολλά, εξακολουθούν να επηρεάζονται από το προηγούμενο έτος, όπως τα loafers, η Mary Janes, αφού όλα εξαρτώνται από το πώς το στυλ με το ντύσιμο. Εκτός από αυτά που παρατηρήσαμε παρακάτω είναι αυτά που βλέπουμε κυρίως στο Instagram καθώς και στο Pinterest.

Υπάρχει ένα μεγάλο παπούτσι που είναι η συζήτηση της πόλης κατά την άνοιξη/το καλοκαίρι του 2022. Όπως συναρπαστικό όπως τα σχέδια ενδυμασίας που έρχονται κατά τη διάρκεια της μόδας είναι τα πολλά παπούτσια που πηγαίνουν μαζί με αυτό. Συλλογή παπουτσιών ή απλά θέλετε να ψωνίσετε για όλα αυτά που πρέπει να έχουν τα τακούνια καθώς και τα πάνινα παπούτσια μπροστά από όλους τους άλλους, σας έχουμε καλύψει.

Συνεχίστε να κύλιση για τα μεγαλύτερα μοτίβα παπούτσια του 2022, όλοι θα δουν οπουδήποτε που χτυπά το πεζοδρόμιο την επόμενη σεζόν – και πού να αρχίσετε να αγοράζετε τώρα.

Χοντρά σανδάλια

leoncechenal.com

Ελαφρά παπούτσια

κουκουβέος

Mary Janes

ζωηρός

Αρχιτεκτονικά τακούνια

Amina Muaddibegum διακοσμημένες διαφανείς αντλίες

Αθλητικά

Ιαμάρλολολοβία

Leave a Reply

Your email address will not be published.