Monday, 6th May 2024
Standard

Επέκταση μιας συλλογής Suiting

2018 UPDATE: Εξακολουθούμε να υποστηρίζουμε αυτές τις προτάσεις σχετικά με την επέκταση της συλλογής σας, αλλά ίσως θελήσετε να ελέγξετε τον πρόσφατα ενημερωμένο οδηγό μας για κοστούμια, καθώς και μερικά από τα πιο πρόσφατα κοστούμια μας Εβδομάδες επιλογές! Είχαμε επίσης μια διασκεδαστική συζήτηση για το αν μπορείτε να φορέσετε ενδιαφέροντα κοστούμια στο δικαστήριο.
Πώς μπορείτε να επεκτείνετε μια συλλογή κοστουμιών πέρα από τα πιο βασικά χρώματα; Ποιο είναι το καλύτερο μη βασικό χρώμα; Reader J Wonders:
Για τη νέα μου δουλειά, πρέπει να φορέσω ένα κοστούμι κάθε μέρα, οπότε είμαι έτοιμος να επεκτείνω τη βασική μου (μαύρη, ναυτική, γκρίζα) συλλογή. Σκέφτομαι ένα χρώμα καμήλας ή χακί, αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό είναι πολύ καλοκαιρινό/κατάλληλο για πτώση. Θα ήταν η Brown μια καλύτερη επιλογή για να ταιριάζει πολύ περισσότερες εποχές;
Μεγάλη ερώτηση, J! Επέστρεψα μέσα από ένα σωρό κοστούμι της εβδομάδας και έχω μερικές σκέψεις:

Αγοράστε διαχωριστικά. Πρώτον, αν δεν έχετε ήδη αγοράσει sapitating διαχωριστικά, παρακαλούμε να αρχίσετε να το κάνετε. Θα έχετε τόσο πολλά περισσότερα ρούχα για να βάλετε μαζί για ένα κοστούμι αν έχετε τα παντελόνια, το blazer (ή δύο), ένα φόρεμα με θήκες και μια φούστα. Σχετικά με την πολύ πιο προσιτή εμφάνιση σε μέρη όπως τα Talbots, ο J.Crew, ο Boden, και ακόμη και ορισμένες γραμμές EDV του Macy (όπως η AK Anne Klein, ο Calvin Klein κ.λπ.) για τέτοιου είδους διαχωρισμούς.
Πηγαίνετε για ένα πολύ πιο συμβατικό μη παραδοσιακό χρώμα, όπως ελαφρύ μπεζ ή ανοιχτό γκρι. Πολλοί άνθρωποι δεν θα θεωρούσαν μια καμήλα/kaki ή ακόμα και ένα ανοιχτό γκρι κοστούμι για να είναι ένα κοστούμι συνέντευξης, αλλά όλα αυτά είναι συμβατικά χρώματα για κοστούμια. Θα ήθελα επίσης να θεωρήσω ένα ανοιχτό κοκκινωπό καφέ κοστούμι (πηλό; Putty; πιο σκούρο από ένα χακί, ελαφρύτερο από έναν καφέ;) ή ένα ανοιχτό μπλε κοστούμι (επίσης αυτό ή αυτό) να είναι στην περιοχή των “κανονικών” χρωμάτων κοστουμιών, και Νομίζω ότι θα διαπιστώσετε ότι είναι εκπληκτικά ευπροσάρμοστα. Είχα επίσης βάλει λευκά κοστούμια σε αυτή την κατηγορία. Προσωπικά δεν φορούσα ποτέ τα σκούρα καφέ μου κοστούμια πολύ, αλλά η “βάση μου” για σχεδόν όλα είναι μαύρο δέρμα (έναντι καφέ δέρμα), και είμαι ασημένιο αντί για χρυσό – αν κάποιος ήταν διαφορετικός τότε θα μπορούσα να έχω πάρει πολλά Περισσότεροι από αυτούς.

Διασκεδάστε με την υφή. Τα κοστούμια χωρίς εποχιακά μαλλί είναι καταπληκτικά για ευελιξία και είναι το κλασικό ύφασμα κοστουμιών για ένα συντηρητικό γραφείο … αλλά μπορείτε να διασκεδάσετε πολύ με την υφή. Τα κοστούμια Tweed (επίσης εδώ), τα κοστούμια Twill, τα κοστούμια κρέπας, τα πλεκτά κοστούμια Ponte, τα κοστούμια βαμβακιού (επίσης εδώ), τα κοστούμια λινών και άλλα, φέρνουν διαφορετικές υφές, ακόμη και αν βρίσκονται σε συντηρητικά χρώματα. Αναζητήστε συντηρητικά κοστούμια που έχουν λεπτομέρειες όπως λεπτομέρειες για δερμάτινα κοστούμια, λεπτομέρειες κοστουμιών (επίσης εδώ), ή ακόμα και σε ζωικές εκτυπώσεις… κανένα από αυτά τα πράγματα δεν είναι κοινά σε κοστούμια συνέντευξης, αλλά είναι ένας καταπληκτικός τρόπος για να διευρύνετε την ντουλάπα σας κατά τη διαμονή σας σε συντηρητικά χρώματα.
Τα τυπωμένα διαχωριστικά ταιριάζουν μπορούν επίσης να προσθέσουν πολλή ευελιξία, αλλά εξακολουθούν να διαβάζονται ως συντηρητικά. Εξετάστε ένα κοστούμι (επίσης εδώ), ένα κοστούμι με πόλους (επίσης εδώ), ένα ελεγμένο κοστούμι, ένα καρό κοστούμι, τα κοστούμια houndstooth ή ακόμα και ένα κοστούμι με ρίγες (επίσης εδώ). Είχα επίσης βάλει κοστούμια ColorBlocked (επίσης εδώ) σε αυτή την κατηγορία.

Πηγαίνετε για ένα πολύχρωμο κοστούμι. Τα χρώματα είναι καλύτερα τώρα, οπότε αν ψάχνετε για ένα μοντέρνο κομμάτι, σκεφτείτε ένα κοστούμι με ένα διασκεδαστικό χρώμα. Τα μωβ κοστούμια μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε αν είστε άνετοι στο ναυτικό, αλλά τα σκούρα πράσινα κοστούμια ή τα σκούρα κόκκινα κοστούμια είναι επίσης πολύ πιο δημοφιλή από ό, τι τα προηγούμενα χρόνια. (Τα μπλε κοστούμια του κοβαλτίου δεν ήταν πολύ καιρό πριν, επίσης!) Θα μπορούσατε πάντα να επιλέξετε ένα κοστούμι φούξιας, φυσικά, και πραγματικά να κάνετε μια δήλωση. Τα πολύχρωμα κοστούμια μπορούν σε ορισμένες περιπτώσεις να σας ηλικία, γι ‘αυτό θα έψαχνα για έμπνευση από γραμμές high-end (Hugo Boss, θεωρία) ή, ειλικρινά, πολύ πιο νεανικά καταστήματα όπως Limited, Dorothy Perkins, Boden και H & M.

Οι αναγνώστες, που ήταν τα πρώτα κοστούμια που αγοράσατε πέρα από τα μαύρα, ναυτικά και τα γκρίζα βασικά; Ποια χρώματα (ή μοτίβα) ήταν τα πιο ευπροσάρμοστα και αξίζει την τιμή αγοράς;
(2018 Ενημέρωση εικόνας: Κλείστε τις εικόνες μερικών “διασκεδαστικών” κοστουμιών που έχω αγοράσει όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας εκτύπωσης λεοπάρδαλης, ενός γκρι με ροζ γραμμή και ενός γκρι με μια μικρή λάμψη.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.